Rýžový chléb s vejci
15 min.
Ingredience
- 60gramůChléb rýžový
 - 3kusyVejce slepičí
 - 25gramůSmetana sójová
 - 60gramůRajčata
 - 20gramůMáslo čerstvé
 - 6gramůSůl
 - 1gramPepř černý mletý
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vejce a smetanu nalijeme do kovové misky, přidáme máslo, vložíme do horké vodní lázně a za stálého šlehání metlou necháme částečně ztuhnout.
 - 2Dva krajíčky rýžového chleba opečeme nasucho v topinkovači, poklademe vaječnou směsí, posypeme rajčaty nakrájenými na drobné kostičky, osolíme, opepříme a podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.