Rýžový hrnec
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 500gramůVepřový bok
 - 2hrnkyRýže loupaná
 - 4hrnkyVoda pitná
 - 2lžíceOlej stolní
 - 1lžičkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1hrnekHrášek
 - 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
 - 2kusyJablka
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1140 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
70 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
8 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Na rozehřátém oleji zprudka osmahneme omytý, na kousky nakrájený bůček obalený v mouce.
 - 2Přidáme jemně nakrájenou cibuli, sůl, pepř, opranou a okapanou rýži a vše krátce opečeme. Zalijeme horkou osolenou vodou a pod pokličkou zvolna dusíme asi 20 minut.
 - 3Oloupané jablko nakrájíme na kostičky a spolu s hráškem vmícháme do rýže. Zvolna dovaříme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.