Rýžový pilaf se štikou
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 100gramůMáslo čerstvé
 - 250gramůRýže loupaná
 - 300mililitrůVývar rybí
 - 200mililitrůOmáčka Kari
 - 1lžičkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 800gramůŠtika obecná
 
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
25 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
1 g
Cukr
752 mg
Postup přípravy
- 1Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme zpěnit. Přisypeme rýži a necháme restovat asi minutu. Podlijeme vývarem, zakryjeme a necháme dusit 20 minut.
 - 2Na jiné pánvi rozpustíme dvě lžíce másla, přidáme kousky štiky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme.
 - 3Maso vmícháme do rýže a podáváme s kari omáčkou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.