S čočkou parmice
45 min.
Ingredience
- 2lžičkySůl
 - 2lžičkyPepř černý mletý
 - 3lžíceOlej olivový
 - 2kusyPaprika červená
 - 2lžíceRozmarýn čerstvý
 - 1stroužekČesnek
 - 100gramůČočka zelená Puy
 - 2lžíceTymián čerstvý
 - 1lžičkaBalsamico ocet
 - 1kilogramParmice
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
15 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Předehřejeme si troubu na 200°C. Omyjeme papriky, dáme je do pekáče, osolíme, opepříme, přidáme olej, rozmarýn a pečeme 9 minut. Papriky vyndáme, vložíme je do misky a zakryjeme fólií, aby se zapřily. Poté je oloupeme, nakrájíme, osolíme a očesnekujeme.
 - 2V osolené vodě uvaříme čočku s tymiánem. Scedíme, smícháme s balzamikovým octem a olejem.
 - 3Omyjeme a osušíme parmici, osolíme ji a opečeme ve woku na olivovém oleji kůží dolů 4 minuty. Poté obrátíme a ještě 1 minutu opékáme. Na pánev přidáme prohřát papriky.
 - 4Upečenou rybu položíme na talíř na čočku s upečenou paprikou a zakápneme olivovým olejem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.