Salámový pudink

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
24 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
121 mg
Cukr
335 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem a za stálého míchání uvaříme hustou kaši.
  • 2
    Po částečném vychladnutí kaši osolíme, vmícháme do ní žloutky, nasekanou petrželku, nakrájený salám a nakonec pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 3
    Směsí naplníme do 3/4 zavařovací sklenici a vaříme v páře asi 40 minut.
  • 4
    Uvařený pudink opatrně vyklopíme a nakrájíme na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.