Salámový pudink
60 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 200gramůSalám jemný
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceMouka polohrubá
- 1špetkaSůl
- 2lžícePetržel - nať
- 1hrnekMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
24 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
121 mg
Cukr
335 mg
Postup přípravy
- 1Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem a za stálého míchání uvaříme hustou kaši.
- 2Po částečném vychladnutí kaši osolíme, vmícháme do ní žloutky, nasekanou petrželku, nakrájený salám a nakonec pevný sníh ušlehaný z bílků.
- 3Směsí naplníme do 3/4 zavařovací sklenici a vaříme v páře asi 40 minut.
- 4Uvařený pudink opatrně vyklopíme a nakrájíme na plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.