Salát z bobulí s želatinou
45 min.
Ingredience
- 125gramůRybíz červený
- 100gramůRybíz černý
- 250gramůJahody zahradní
- 250gramůMaliny
- 125gramůOstružiny
- 1kusPomeranče
- 2lžíceŽelé rybízové
- 4centilitryLikér rybízový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
10 g
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Rybíz omyjeme a oddělíme od něj stopky. Opláchneme jahody, maliny a ostružiny.
- 2V misce vytvoříme marinádu. Dohladka rozmícháme želé z rybízu, rybízový likér a šťávu vymačkanou z jednoho pomeranče.
- 3Vzniklou marinádou přelijeme ovoce a promícháme. Necháme 30 minut chladit v chladničce, pak podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.