Salát z čekanky a karotky

25 min.
Belgie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Puky čekanky očistíme, nakrájíme na proužky, osolíme a necháme v míse alespoň 15 minut pustit šťávu, kterou následně vylijeme. Mezitím očistíme a na jemno nastrouháme karotku. Zálivku připravíme smícháním citronové šťávy s olejem, cukrem, solí a pepřem.
  • 2
    K čekance přimícháme karotku, přelijeme zálivkou a necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.