Salát z celeru s kuřecím masem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
32 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný a omytý celer nastrouháme na jemném struhadle, dáme do misky a smícháme spolu s Krenexem. Pokapeme citrónovou šťávou, posypeme cukrem, přidáme na malé kousky pokrájené vařené kuřecí maso. Osolíme, opepříme, vlijeme worcesterskou omáčku, na tenké pásky nakrájený česnek, vše promícháme. Jogurt smícháme s kečupem a drobně nasekanou pažitkou, připravenou zálivkou přelijeme salát. Nakonec vložíme hrubě nakrájené ořechy a ještě jednou promícháme.
  • 2
    Hotový salát necháme v lednici odležet a vychladit. Rozdělíme podle porcí na jednotlivé talíře. Všechny porce posypeme drobně nasekanou celerovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.