Salát z červené řepy s křenem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
35 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu nakrájíme na nudličky nebo na kostičky.
  • 2
    Křen oloupeme, omyjeme, jemně nastrouháme a vmícháme do řepy.
  • 3
    Šťávu z řepy osolíme, přidáme cukr a přilijeme k salátu. Dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 5. 11. 2015
Salát z červené řepy s křenem
Tuto červenou řepu jsem použila jako přílohu společně s bramborovou kaší ke kuřecí kapse plněné mlatým masem. Je to rychlovka, každý si už dochutí podle sebe. Každá výchozí surovina, sterilovaná řepa, je chuťově jiná.