Salát z cibulové nati s vejci a smetanou
20 min.

Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 400mililitrůVoda pitná
- 500gramůCibule - nať
- 1lžíceKopr čerstvý
- 1lžičkaCukr krupice
- 150mililitrůZakysaná smetana
- 0,25lžičkaSůl
- 0,5lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
15 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na osminky. Cibulovou nať opláchneme, pokrájíme na nudličky, kopr rozsekáme nadrobno. Zálivku připravíme smícháním citronové šťávy se smetanou, cukrem a solí.
- 2V míse promícháme nať se zálivkou, poklademe vejci a posypeme koprem. Před podáváním necháme salát vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.