Salát z fazolek s rajčaty a vejci

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky očistíme, nakrájíme na kratší kousky, vložíme do vroucí vody, uvaříme, poté prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a rozkrájíme na plátky. Salát rozebereme na listy, opláchneme, necháme okapat. Petrželovou nať nasekáme na jemno. Rajčata a okurky nakrájíme na plátky, smícháme s fazolkami, osolíme.
  • 2
    Mísu vyložíme listy salátu, vložíme smíchanou zeleninu, poklademe plátky vajec, zalijeme smetanou a posypeme petrželovou natí.
  • 3
    Salát před podáváním necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.