Salát z fazolových lusků
30 min.

Ingredience
- 80mililitrůOcet kvasný lihový
- 70mililitrůOlej stolní
- 150mililitrůVoda pitná
- 2000gramůFazolové lusky zelené
- 30gramůSůl
- 80gramůCukr krupice
- 2gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Fazolové lusky zbavíme vláken, opláchneme ve studené vodě a zalijeme je čerstvou vodou. Lusky uvaříme téměř doměkka a scedíme. Po okapání lusky nakrájíme na menší kousky a dáme do misky.
- 2Ve vodě rozpustíme sůl, cukr, ocet a zálivku necháme povařit. Vychladlou zálivku nalijeme na lusky, přidáme olej, pepř, promícháme a hotový salát necháme vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.