Salát z hlívy ústřičné

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
55 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a na proužky nakrájenou hlívu ústřičnou. Směs osolíme, opepříme a okořeníme rozmarýnem. Za občasného míchání chvíli podusíme, podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme ještě 20 minut.
  • 2
    Nakonec přimícháme zakysanou smetanu a nasekanou petrželku.
  • 3
    Salát rozebereme na listy, omyjeme a rozložíme na talíře. Na salát upravíme dušenou hlívu.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.