Salát z hrachu a zeleniny
20 min.

Ingredience
- 300gramůHrách žlutý předvařený
- 600gramůKarotka
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusCibule
- 1lžičkaCukr krupice
- 150gramůOkurka salátová
- 0,25lžičkaSůl
- 250gramůMajonéza
- 0,5lžíceOcet vinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
49 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Předvařený hrách uvaříme, scedíme, necháme okapat, cibuli a petrželovou nať nakrájíme nadrobno, okurku rozkrájíme na plátky, karotku očistíme a nahrubo nastrouháme. Zálivku připravíme smícháním majonézy s cukrem, solí a octem.
- 2V míse promícháme hrách s karotkou a zálivkou. Salát ozdobíme plátky okurky, zasypeme cibulí a petrželovou natí.
- 3Salát před podáváním necháme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.