Salát z hrušek, sýra a salátu

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
41 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salát rozebereme na listy, opláchneme a necháme okapat. Vlašské ořechy nasekáme nahrubo. Hrušky oloupeme, vykrojíme jádřince, hrušky nakrájíme na měsíčky a zakapeme citronovou šťávou. Kerblík nasekáme najemno. Na zálivku smícháme olej s octem, solí a cukrem.
  • 2
    Mísu vyložíme listy salátu, vložíme hrušky, vlašské ořechy a sýr, který rozdrobíme. Směs přelijeme zálivkou, zasypeme kerblíkem a před podáváním necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.