Salát z kedluben s vejci a česnekovými krutony

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
24 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Oloupané kedlubny nastrouháme nahrubo a zakapeme citronovou šťávou, pažitku nasekáme najemno, česnek prolisujeme, rohlíky nakrájíme na kostičky a spolu s česnekem osmažíme na másle. Zálivku připravíme smícháním oleje, octa, hořčice, soli, cukru, pepře a ustrouhaného muškátového oříšku.
  • 2
    Kedlubny s vejci přelijeme zálivkou, přidáme pažitku a promícháme. Před podáváním salát posypeme česnekovými krutony.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.