Salát z langust a zeleniny
55 min.
Ingredience
- 600gramůLangusta
- 300gramůSalát hlávkový
- 100mililitrůVoda pitná
- 30mililitrůOcet kvasný lihový
- 40gramůCukr krupice
- 40gramůMrkev kořen
- 60gramůTykev
- 40gramůFenykl sladký - hlíza
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
2 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Langustu 30 minut uvaříme, vychladlou zbavíme krunýře a obereme maso.
- 2Salát omyjeme a natrháme na kousky.
- 3Zeleninu očistíme, pokrájíme, krátce povaříme ve vroucí vodě.
- 4Zeleninu přidáme k salátu, pokapeme zálivkou ze 100 ml vody, cukru a octa, navrch dáme kousky masa.
- 5Osolíme a opepříme dle chuti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.