Salát z mangoldu a ředkviček

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
70 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné řapíky mangoldu vložíme do vařící osolené vody a dusíme do měkka.
  • 2
    Po okapání je nakrájíme na tenké plátky, přidáme omyté ředkvičky pokrájené na kolečka a jemně rozkrájenou cibuli. Vše zalijeme zálivkou ze 4 lžic vývaru z mangoldu, oleje, citronové šťávy, cukru a soli. Salát promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.