Salát z tresčích jater
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 100gramůJátra tresčí v oleji
 - 1kusCeler bulvový
 - 1kusPaprikové lusky čerstvé
 - 100gramůMajonéza
 - 1špetkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1lžičkaOcet kvasný lihový
 - 2kusyOkurky nakládané
 - 1kusMrkev kořen
 - 1litrVoda pitná
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
36 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěný celer a mrkev uvaříme v osolené vodě, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky.
 - 2Přidáme nasekanou cibuli, na kostičky nakrájená tresčí játra, papriku a okurky. Vše spojíme majonézou a podle chuti osolíme, opepříme a okyselíme.
 - 3Vychlazený salát podáváme s pečivem nebo s topinkami.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.