Salát z vařených fazolek
30 min.
Ingredience
- 30gramůCibule
 - 25gramůOkurky nakládané
 - 25gramůKapie sterilovaná
 - 5gramůOlej rostlinný
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1lžičkaOcet kvasný lihový
 - 120gramůFazolové lusky zelené
 - 0,5litrVoda pitná
 - 0,25lžičkaSůl
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
52 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli, okurky a kapii nakrájíme nadrobno.
 - 2Zelené fazolky očistíme a pokrájíme na menší kousky. Uvaříme je ve vodě se špetkou soli. Když jsou měkké, hned je zchladíme ve studené vodě a poté je necháme řádně okapat.
 - 3Vsypeme fazolky do mísy, přidáme k nim pokrájenou zeleninu, ochutíme pepřem, solí, octem, olejem a řádně promícháme. Pod fólií necháme salát v chladničce uležet.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.