Sekaná se žampiony
70 min.
Ingredience
- 400gramůHovězí maso zadní
 - 400gramůTelecí maso přední
 - 2kusyVejce slepičí
 - 1kusCibule
 - 2stroužkyČesnek
 - 150gramůŽampiony čerstvé
 - 1lžičkaTymián čerstvý
 - 1lžičkaRozmarýn čerstvý
 - 1lžícePetržel - nať
 - 1lžičkaSůl
 - 2špetkyPepř černý mletý
 - 1lžíceOlej rostlinný
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
806 kcal
Bílkoviny
119 g
Tuky
31 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Libové hovězí a telecí maso umeleme. Do masové směsi vmícháme celá vejce, oloupanou, na tenká půlkolečka nakrájenou cibuli a rozmačkaný česnek. Osolíme, opepříme a přidáme nasekané čerstvé bylinky.
 - 2Očištěné, na plátky nakrájené žampiony podusíme v kastrolu lehce potřeném olejem. Necháme vydusit všechnu tekutinu a potom žampiony vmícháme do masové směsi.
 - 3Směs přendáme do formy na chlebíček. Sekanou pečeme v troubě vyhřáté na 240°C 45-50 minut.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.