Sekaná z tresky
60 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
 - 1kilogramTreska aljašská
 - 1lžičkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 2stroužkyČesnek
 - 100gramůStrouhanka
 - 0,13litrMléko polotučné
 - 60gramůSádlo škvařené
 
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
13 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
448 mg
Cukr
809 mg
Postup přípravy
- 1Vykostěné tresčí maso umeleme, přidáme sůl, vejce, koření, utřený česnek, mléko, vše zamícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou.
 - 2Ze vzniklé hmoty vytvarujeme dvě šišky, vložíme je do pekáče na rozpuštěné sádlo a povrch rovněž potřeme sádlem.
 - 3Sekanou pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.
 - 4Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.