Sekané telecí maso smažené
40 min.

Ingredience
- 500gramůTelecí maso přední
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůStrouhanka
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5kusCitrony
- 1lžícePetržel - nať
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
809 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
62 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na plátky nakrájíme telecí maso, naklepeme a najemno nasekáme nebo hrubě umeleme.
- 2Osolíme, opepříme, doplníme citrónovou kůrou a petrželkou.
- 3Upravíme na tvar kotlety.
- 4Obalíme postupně v rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
- 5Po obou stranách osmahneme na rozehřátém oleji dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.