Sekané žampiony
40 min.
Ingredience
- 1hrstPetržel - nať
- 300gramůŽampiony čerstvé
- 1špetkaSůl
- 250gramůSmetana 12% (konzumní)
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
27 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme a očistíme žampiony, dáváme pozor, abychom nepoškodili kloboučky, budeme je plnit.
- 2Vyřízneme nožičky hub, které dáme do náplně.
- 3Nasekáme nožičky najemno, promícháme je se sýrem, který jsme nastrouhali.
- 4Přimícháme nasekanou petrželku, osolíme.
- 5Hmotou naplníme kloboučky žampionů, dáme na pekáč a vložíme do vyhřáté trouby.
- 6Hotové žampiony přelijeme smetanou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.