Sekané žampiony

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
27 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a očistíme žampiony, dáváme pozor, abychom nepoškodili kloboučky, budeme je plnit.
  • 2
    Vyřízneme nožičky hub, které dáme do náplně.
  • 3
    Nasekáme nožičky najemno, promícháme je se sýrem, který jsme nastrouhali.
  • 4
    Přimícháme nasekanou petrželku, osolíme.
  • 5
    Hmotou naplníme kloboučky žampionů, dáme na pekáč a vložíme do vyhřáté trouby.
  • 6
    Hotové žampiony přelijeme smetanou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.