Sendvič

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
844 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
35 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky chleba opečeme v toastovači. Mezitím uvaříme vejce natvrdo.
  • 2
    Spodní plátek chleba potřeme trochou majonézy, přidáme listy salátu, uvařené vejce nakrájené na plátky a znovu potřeme majonézou.
  • 3
    Přidáme druhý plátek chleba, přidáme kolečka rajčat a opečenou slaninku, kterou potřeme zbylou majonézou. Přiklopíme posledním plátkem chleba.
  • 4
    Sendvič stlačíme a rozkrojíme na 4 díly.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 4. 2. 2017
Sendvič
Tak trošku jako anglická snídaně - toast, vejce a slanina 🙂. Poměrně kalorická, ale před fyzicky náročným dnem dobrá. Musím ale zkritizovat špatný poměr surovin. Na 3 plátky toastového chleba si neumím představit celá 2 vejce (stačily mi 4 plátky), 4 plátky slaniny (2 malé postačí) a celé rajče. Také majonézy jsem dala mnohem méně, 2 lžíce jsou tak na porci pro 4 osoby. Jinak je ale toast chutný.