Skopová žebírka s paprikami
30 min.
Ingredience
- 8kusůSkopová žebra
 - 50gramůOlej stolní
 - 2kusyCibule
 - 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
 - 4kusyPaprikové lusky čerstvé
 - 0,5lžičkaSůl
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
4094 kcal
Bílkoviny
441 g
Tuky
233 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
850 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Papriky omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na kroužky. Cibuli rozpůlíme a nakrájíme na půlkroužky.
 - 2Od žebírek odsekneme páteřní kost a u žeberní kosti je nařízneme. Lehce je naklepeme, osolíme a opékáme na oleji asi 4 minuty na každé straně.
 - 3Na druhé pánvi dusíme na oleji připravené papriky a cibuli bez podlévání. Ke konci přilijeme trochu worcesteru.
 - 4Žebírka podáváme obložená připravenou zeleninovou směsí, jako příloha jsou vhodné opečené brambory.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.