Skopové kotlety na másle

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
756 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
68 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
349 mg
Vápník
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety vykostíme a svážeme motouzem, aby držely tvar, osolíme, opepříme a na rozpáleném sádle zprudka opečeme. Potom sádlo slijeme, přidáme čerstvé máslo, podlijeme sběračkou horké vody a dáme na 1/4 hodiny do horké trouby upéct.
  • 2
    Hotové maso krájíme na tenké plátky. Šťávu poprášíme moukou, zalijeme sběračkou horké vody a povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.