Skopové kotlety s klobásou
40 min.
Ingredience
- 600gramůSkopové kotlety
 - 60gramůSlanina vepřová
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1lžičkaSůl
 - 2kusyCibule
 - 100gramůKlobása Dunajská
 - 2stroužkyČesnek
 - 100mililitrůOlej rostlinný
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
751 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
64 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
922 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na hranolky a rozškvaříme. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a na hranolky nakrájenou, oloupanou klobásu. Vše osmažíme.
 - 2Očištěné a omyté skopové kotlety lehce naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem. Maso opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.
 - 3Kotlety upravíme na nahřáté talíře, poklademe klobásovou směsí a ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.