Skopové maso na majoránce
80 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1000gramůSkopové maso přední
- 1lžičkaSůl
- 70gramůMáslo čerstvé
- 100gramůZelenina kořenová
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
870 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
75 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme.
- 2Na rozpuštěném másle osmahneme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli. Přidáme maso, podlijeme trochou vařící vody a dusíme doměkka.
- 3V kastrole připravíme světlou jíšku z nasucho opražené mouky a másla, zředíme ji šťávou z masa na hustší omáčku, přidáme utřený česnek, papriku, majoránku a nakonec měkké maso. Vše ještě chvíli povaříme.
- 4Podáváme s opečenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.