Skopové maso na majoránce

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
870 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
75 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme.
  • 2
    Na rozpuštěném másle osmahneme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli. Přidáme maso, podlijeme trochou vařící vody a dusíme doměkka.
  • 3
    V kastrole připravíme světlou jíšku z nasucho opražené mouky a másla, zředíme ji šťávou z masa na hustší omáčku, přidáme utřený česnek, papriku, majoránku a nakonec měkké maso. Vše ještě chvíli povaříme.
  • 4
    Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.