Skopové maso na majoránce s rajčaty

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
695 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
42 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vložíme do hrnce, podlijeme trochou vody, osolíme a vaříme 30 minut. Přidáme nadrobno nakrájená rajčata, cibuli, kůrku chleba, ochutíme saturejkou, posekanou celerovou natí, petrželkou a pažitkou. Mouku rozmícháme ve vodě a přilijeme k masu. Dusíme dalších 20 minut. Maso vyndáme, naporcujeme, šťávu dochutíme prolisovaným česnekem, vrchovatou lžící majoránky a kouskem másla. Povaříme ještě chvilku a odstavíme.
  • 2
    Maso vložíme zpět, necháme prohřát a podáváme s vařenými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.