Skopové maso na majoránce s rajčaty
80 min.

Ingredience
- 100gramůCibule
- 600gramůSkopové maso přední
- 1lžičkaSůl
- 3kusyRajčata
- 2špetkySaturejka
- 20gramůMáslo čerstvé
- 400gramůTěstoviny vařené (průměr)
- 1lžíceMajoránka
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 15gramůCeler - nať
- 1krajícChléb konzumní
- 4stroužkyČesnek
- 10gramůPažitka
- 10gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
695 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
42 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso vložíme do hrnce, podlijeme trochou vody, osolíme a vaříme 30 minut. Přidáme nadrobno nakrájená rajčata, cibuli, kůrku chleba, ochutíme saturejkou, posekanou celerovou natí, petrželkou a pažitkou. Mouku rozmícháme ve vodě a přilijeme k masu. Dusíme dalších 20 minut. Maso vyndáme, naporcujeme, šťávu dochutíme prolisovaným česnekem, vrchovatou lžící majoránky a kouskem másla. Povaříme ještě chvilku a odstavíme.
- 2Maso vložíme zpět, necháme prohřát a podáváme s vařenými těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.