Skopové na česneku s cibulí
80 min.
Ingredience
- 300gramůCibule
 - 800mililitrůVoda pitná
 - 1000gramůSkopové maso přední
 - 100gramůTuk
 - 1gramPepř černý mletý
 - 30gramůSůl
 - 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
 - 80gramůČesnek
 
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
34 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
799 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Skopové maso opláchneme a nakrájíme na kousky cca po 25g.
 - 2Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na tuku ji osmahneme dorůžova. Přidáme maso, mírně je osmahneme, zaprášíme prosátou moukou a znovu osmahneme. Zalijeme vodou, přidáme pepř, sůl, nastrouhaný česnek a pečlivě promícháme.
 - 3Za občasného promíchání zvolna dusíme pod poklicí doměkka.
 - 4Nakonec pokrm podle potřeby dosolíme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.