Skopové na cibuli
80 min.
Ingredience
- 1kilogramCibule
 - 12kusůRajčata
 - 1lžícePaprika mletá sladká
 - 1lžíceSůl
 - 2decilitryVoda pitná
 - 800gramůSkopové výsekové
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
29 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Skopové maso omyjeme, pokrájíme na malé kostky, dáme do hrnce, přilijeme 2 dl vody, osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka. K masu přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, oloupané, na kostičky nakrájené rajče, mletou papriku, vše promícháme a dusíme do změknutí cibule.
 - 2Hotové skopové maso na cibuli dosolíme podle chuti, mělo by být téměř bez tekutiny.
 - 3Podáváme s bílým chlebem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.