Škvarečkové mandle
25 min.
Ingredience
- 125gramůVepřový bok
 - 1špetkaSůl
 - 250gramůMandle
 - 1lžíceOlej rostlinný
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
49 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytý vepřový bůček nakrájíme na kostičky a na pánvi na oleji opečeme.
 - 2Přidáme oloupané mandle a spolu s masem za stálého obracení pražíme. Mandle mají být zlatohnědé a škvarečky červené a křupavé.
 - 3Škvarky i mandle necháme okapat, nasypeme do misky a mírně osolíme.
 - 4Ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.