Slaná silvestrovská podkova
45 min.
Ingredience
- 1lžičkaPetržel - nať
- 250gramůŠunka dušená
- 5kusůVejce slepičí
- 500gramůListové těsto
- 2kusyRohlíky bílé
- 300gramůSýr Eidam cihla 30%
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
662 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
41 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
2 g
Cukr
372 mg
Postup přípravy
- 1Z listového těsta vyválíme placku, pokrájíme šunku, sýr, vařená vajíčka a rohlíky na malé kostičky, promícháme s dvěma syrovými vejci, posypeme petrželkou a poklademe na těsto.
- 2Zavineme jako závin a stočíme do tvaru podkovy. Pečeme v silně vyhřáté troubě dozlatova.
- 3Hotové krájíme na řezy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.