Slaneček v těstíčku

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 4kusySlaneček
    • 550mililitrůMléko polotučné
    • 1šálekVoda pitná
    • 2kusyVejce slepičí
    • 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 150gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
799 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
56 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slanečky na 24 hodin namočíme do 500 ml mléka zředěného trochou vody. Slanečky stáhneme z kůže, vykucháme a vykostíme. Dobře je omyjeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Z hladké mouky, 4 lžic mléka a vajec umícháme hustší těstíčko. Namočíme v něm kousky ryby, vložíme je na pánev do rozpáleného sádla a smažíme po obou stranách dorůžova.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.