Slaneček v těstíčku
30 min.

Ingredience
- 4kusySlaneček
- 550mililitrůMléko polotučné
- 1šálekVoda pitná
- 2kusyVejce slepičí
- 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 150gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
799 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
56 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Slanečky na 24 hodin namočíme do 500 ml mléka zředěného trochou vody. Slanečky stáhneme z kůže, vykucháme a vykostíme. Dobře je omyjeme a nakrájíme na kousky.
- 2Z hladké mouky, 4 lžic mléka a vajec umícháme hustší těstíčko. Namočíme v něm kousky ryby, vložíme je na pánev do rozpáleného sádla a smažíme po obou stranách dorůžova.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.