Slaneček zapečený s brambory

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
23 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slanečky vymáčíme, stáhneme kůži, vykucháme, vykostíme a nakrájíme na tenké proužky.
  • 2
    Máslem vymastíme zapékací misku, vložíme na ni vrstvu na kolečka nakrájených brambor, poté dáme vrstvu nakrájených slanečků. Vrstvy střídáme, až vše spotřebujeme. Horní vrstvu tvoří brambory, na které poklademe kousky másla.
  • 3
    Pokrm vložíme do rozehřáté trouby a pečeme zhruba půl hodiny.
  • 4
    Podáváme se saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.