Slávky v zázvorové marinádě

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
3 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
225 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vývar, víno a přivedeme k varu. Přisypeme mušle a povaříme 5 minut. Slávky scedíme, ty, které se neotevřely, vyhodíme. Čerstvý zázvor očistíme, vložíme do mixéru, přidáme citronovou trávu, sojovou omáčku, rybí omáčku, limetkovou šťávu, zakápneme olejem a rozmixujeme.
  • 2
    Na talířky rozdělíme zázvorovou marinádu, přiložíme mušle i se skořápkami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.