Slepice na kari
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 1kusSlepice
 - 50gramůAnglická slanina
 - 2stroužkyČesnek
 - 1špetkaMuškátový oříšek
 - 2lžíceProtlak rajčatový
 - 1lžičkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 4kusyNové koření celé
 - 1lžíceKari koření
 - 0,5litrVývar drůbeží
 
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
27 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
460 mg
Cukr
747 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou slepici naporcujeme a uvaříme v osolené vodě.
 - 2Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a opečeme na ní porce slepice. Osolíme, opepříme, okořeníme špetkou muškátového oříšku, kari kořením, novým kořením a nakonec přidáme kečup.
 - 3Potom vše podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.