Šmakoun se zadělávanými fazolkami
25 min.

Ingredience
- 400gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 1lžíceCitronová šťáva
- 200gramůŠmakoun
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl mořská
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Hladkou mouku nasucho opražíme, zředíme nálevem z fazolek a chvíli povaříme.
- 2Potom přidáme sterilované fazolky, ohřejeme a osolíme. Pokrm dochutíme citronovou šťávou a kouskem čerstvého másla.
- 3Podáváme s prohřátým plátkem šmakounu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.