Smažené briošky s třešněmi

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
29 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
2 g
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Třešňový kompot (vypeckovaný) i se šťávou v rendlíku smícháme s cukrem a na mírném plameni za stálého míchání svařujeme do zhoustnutí.
  • 2
    V mezičase v míse rozšleháme vejce s cukrem, mlékem a solí. Ve směsi namočíme briošky ze všech stran a smažíme na másle po obou stranách.
  • 3
    Horké briošky podáváme přelité třešňovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.