Smažené roštěnky na topinkách
30 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí roštěnka níz. peč.
 - 2lžičkyHořčice plnotučná
 - 2lžíceStrouhanka
 - 1lžičkaSůl
 - 50gramůSádlo škvařené
 - 2lžíceKečup
 - 1kusVejce slepičí
 - 4krajíceChléb konzumní
 - 4kusyOkurky nakládané
 - 100mililitrůOlej rostlinný
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
912 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
64 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné maso nakrájíme na roštěnky, jemně naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme a tence potřeme po obou stranách hořčicí.
 - 2Připravené roštěnky namočíme v rozšlehaném vejci, obalíme ve strouhance a zprudka osmažíme po obou stranách na pánvi na oleji.
 - 3Krajíce chleba osmažíme po obou stranách na sádle, tence potřeme kečupem a poklademe usmaženými roštěnkami. Ozdobíme okurkami nakrájenými do vějířků.
 - 4Ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.