Smažené sépie se salátem
27 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 6kusůSépie
- 60gramůMouka polohrubá
- 4kusyRajčata
- 2kusyOkurky
- 20mililitrůPomerančová šťáva
- 20mililitrůOcet vinný
- 5mililitrůMed včelí
- 500mililitrůOlej olivový
- 1stroužekČesnek
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 0,5lžičkaHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2429 kcal
Bílkoviny
249 g
Tuky
136 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
5 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Sépie, zaprášené moukou, smažíme na oleji asi dvě minuty dozlatova a necháme okapat.
- 2Oloupeme a nakrájíme rajčata, okurky a cibuli a okořeníme. Zbytek surovin smícháme a promixujeme. Směsí polijeme sépie a podáváme se salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.