Smažené telecí hrudí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1163 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
94 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrudí vykostíme, omyjeme a v mírně osolené vodě povaříme.
  • 2
    Maso vyjmeme, necháme okapat a otřeme je utěrkou. Nakrájíme na plátky, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
  • 3
    Na rozpáleném oleji řízky po obou stranách usmažíme dočervena, potom je na mírnějším ohni zvolna dosmažíme doměkka. Nakonec řízky potřeme rozpuštěným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.