Smažené václavky

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
537 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánev s rozehřátým olejem vsypeme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, okmínujeme a opepříme. Za občasného promíchání necháme cibulku zesklovatět.
  • 2
    Očištěné václavky omyjeme a po okapání nakrájíme na kousky. Přidáme je k cibuli, osolíme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme vejce a vše promícháme.
  • 3
    Můžeme podávat s čerstvým chlebem nebo na topinkách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.