Smažené václavky
40 min.
Ingredience
- 400gramůVáclavky
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 3kusyVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaKmín celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
537 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na pánev s rozehřátým olejem vsypeme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, okmínujeme a opepříme. Za občasného promíchání necháme cibulku zesklovatět.
- 2Očištěné václavky omyjeme a po okapání nakrájíme na kousky. Přidáme je k cibuli, osolíme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme vejce a vše promícháme.
- 3Můžeme podávat s čerstvým chlebem nebo na topinkách.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.