Smažený rejnok s kaparovým máslem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
130 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
12 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
56 mg
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Každý filet rejnoka rozkrojíme na tři stejné kousky, osolíme a opepříme dle chuti, z obou stran obalíme v mouce, přebytečnou oklepeme.
  • 2
    Ve velké pánvi rozpálíme olej a polovinu másla. Rybu na něm smažíme přibližně 5 minut po každé straně do zlatova. Vyjmeme a uchováme teplé.
  • 3
    V pánvi zahřejeme zbyek másla do hněda. Poté za stálého míchání přiléváme ocet a přivedeme k varu. Vmícháme okapané kapary, nahrubo nasekanou petrželku, prohřejeme.
  • 4
    Maso rozdělíme na talíře, přelijeme kaparovým máslem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.