Smažený sýr s paštikou
40 min.

Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 190gramůPaštika játrová
- 200gramůSýr Gouda 45%
- 80gramůStrouhanka
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
694 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
56 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
874 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vychlazenou paštikovou konzervu otevřeme, paštiku vyjmeme a nakrájíme na 4 kolečka.
- 2Každé kolečko paštiky vložíme mezi dvě kolečka sýru a dobře přitiskneme. Obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Smažíme po obou stranách na oleji a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.