Smažený sýr se šunkou v pivním trojobalu

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
29 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
223 mg
Cukr
624 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petrželku omyjeme studenou vodou a okapanou najemno nasekáme.
  • 2
    Vždy mezi dva plátky sýru vložíme plátek šunky a potom je postupně dvakrát obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a solí a nakonec ve strouhance. Dvojí trojobal brání roztečení sýru při smažení.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, obalený sýr se šunkou v něm z obou stran osmažíme dozlatova a podáváme posypaný nakrájenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 8. 10. 2015
Smažený sýr se šunkou v pivním trojobalu
Smažený sýr se šunkou v pivním trojobalu mi trošku vytekl. Ale díky šunce byla chuť sýra mnohem lepší než obvykle. Recept je snadný a rychlý. Zvládne ho i začátečnice či začátečník.