Smažený telecí brzlík s nudlemi

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
561 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
28 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
512 mg
Vápník
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí brzlík povaříme ve vodě 4 minuty, scedíme, ponoříme do studené vody, chvilku necháme ochladit a vyjmeme. Vymačkáme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo a plátky na něm usmažíme dozlatova. Plátky vyndáme, na pánev přidáme ještě lžíci másla, přisypeme vařené široké nudle, na másle je orestujeme a prohřejeme. Nakonec do nudlí vmícháme strouhaný sýr a pánev odstavíme.
  • 3
    Na talířích upravíme nudle do věnce a doprostřed položíme plátky brzlíku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.