Špagety s tuňákem a zeleninou
30 min.
Ingredience
- 500gramůŠpagety, Makarony
 - 200gramůMajonéza
 - 1kusOkurka salátová
 - 2kusyRajčata
 - 1kusPaprika zelená
 - 1lžičkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 100mililitrůOlej olivový
 - 2litryVoda pitná
 - 1kusCibule
 - 3kusyVejce slepičí
 - 1špetkaKari koření
 - 100gramůSýr Eidam cihla 40%
 - 300gramůTuňák v oleji
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1359 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
82 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Špagety uvaříme v osolené vodě, slijeme a prolijeme olejem.
 - 2V míse smícháme očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu a nasekaná, natvrdo uvařená vejce. Přidáme obsah dvou konzerv tuňáka i se šťávou, vmícháme majonézu a vše dobře promícháme. Okořeníme podle chuti.
 - 3Nakonec přimícháme uvařené špagety a nastrouhaný sýr.
 - 4Salát podáváme vychlazený nebo teplý.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.