Špaldový chléb s mákem a semínky
185 min.
Ingredience
- 200gramůMouka chlebová
- 200gramůMouka špaldová
- 20gramůMáslo čerstvé
- 20gramůMák - semena
- 20gramůSezam - semena
- 220mililitrůVoda pitná
- 10gramůDroždí sušené
- 5gramůSůl
- 10gramůCukr krupice
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
628 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
12 g
Sacharidy
106 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nasypeme mouku, sůl, cukr, sušené droždí, zalijeme rozpuštěným máslem a vodou, promícháme a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program francouzský chléb a necháme péct. Po zvukovém signálu přisypeme mák a sezam a necháme dopéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.